mArI kaWAn-KAwAn

Monday, 10 February 2014

Menjala Roti

Assalamualaikum


hari ni try ler buat roti jala konon nye nak cicah ngan kari ikan lebih semalam

resepi aku kutip kat blog masak2 n olah sendiri....konon2 teror ler tu...

dah siap 1 tunjuk kat mak

mak kata "apa benda ni????"

huhuhu apesal mak aku leh tanya x kenal ke roti jala makkkk oiiiii

ayah aku terus g dapur tgk project aku

ayah aku terus cakap, "pesal roti jala rupa ini kasar2, roti jala halus2, acuan dia beso sgt la tu"

dan mcm2 lagi kata2 yang keluar dari mulut ayah..

seolah2 beliau teror menjala roti jala...padahal seumur aku x penah kulihat dia membuat roti jala

jala ikan penah pernah r....

nasib baik dia salah kan acuan kalau dia kutuk aku macam selalu...


ni lah roti jala tu...


1st time buat oiiiii






rrrrrrrrrrrr dah tua2 pun x pandai masak...macam mana niiiiiiiiiiiii



p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh

2 comments:

  1. salam perkenalan..sy pun peminat roti jala..dh penah try bt tp ade je yg slek huhuhu..singgah la ke blog sy..sy br nk blajar bloging ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, saya memang tak pandai masak pun..hehhehe....tgk resepi kat internet mcm senang, seklai buat tak taw nak cakp, tak lawa langsung...

      Delete