mArI kaWAn-KAwAn

Thursday, 13 February 2014

Decoration Bilik Tidur Saya

Assalamualaikum

ni la bilik tidur aku...

simple jer...tapi bagi aku cantik r

ade 1 katik size queen 1 lagi single


ade 2 kerusi kat hujung tu wat lepak2

share bilik ni dgn 2 org sis aku


lampu pun comel2 jer, x payah besar2..


ade dua tv (pic yg satu ni aku google, sebab tu yg ni ade bantal kecik, x adil)
ade tv 2 supaya sorg lagi tak teleng kepala menonton sinetron, same mcm bilik aku yang dalam gambar atas
just nak tunjukkan ade 2 tv and meja make up tu

ini bilik aku hanya untuk 1 malam jer, kat Padang, indonesia ya ibu2

aku g dalam hujung bulan 2, tahun lepas

masih belum mampu bikin bilik rupa ini


bilik ni kat Axana Hotel


lepas check out dari hotel tu, tour guide tu ade tanya, ok tak tidur malam kat situ
alhamdulillah ok

menurut penceritaan dia, hotel ni baru dibina di atas tapak hotel yang telah runtuh sebab gempa bumi yang melanda 

rupe2 nye ade cerita lain disebalik cerita tour guide kitorang tu.... 

hasil googlelan aku yg nak tau hotel ni bape bintang (4 jer pn, itu pun aku leh sesat cari bilik) aku temui cerita lain sama ada cerita dari blog malaysia mahupun blog org indonesia

korg bacalah sejarah hotel ni kat wikipedia indon ni and blog wartawan mazidulakmal ni

hotel ni berhannnnnnn hannnnnnnn tuuuuuuuuuuuu.....


rrrrrrrr nasib baik x de dengar ape2 ...alhamdulillah

kalau taw, mau x tido malam aku kat situ....

sebelum ni hotel yang runtuh tu namanya, hotel ambacang

ade nyawa yang terkorban ekoran runtuh nya hotel tersebut akibat kejadian gempa bumi.....

nak taw kesah lebih lanjut sila klik link tu ek atau pun google jer...

ape2 pun aku suka hotel ni simple and cunnnn


p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh

4 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Wahhh cantik bilik awak tu...mule2 igt bilik sndri betul2...tp kalau dpt bilik cmtu mg best kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. x mampu lagi nak ade bilik mcm tu......hehhehe

      Delete