mArI kaWAn-KAwAn

Thursday, 13 February 2014

"GIVEAWAY By Henrietta Jose"

Assalamualaikum





Buku yang saya suka baca adalah:

1. Buku and islamik motivation, like this…. Byk baca start bila dah dewasa…hehhehe =)





2. novel cinta islamik
Jgn pelik lak aku letak novel hlovate tu dalam novel islamik, kalau dah baca baru ko taw…byk karya habiburrahaman and taufiqurrahman al azizy yg aku baca, Indonesia mari…


 3. novel cinta
Sejak sekolah rendah dalam darjah 5 or 6 aku dah berjinak2 baca novel cinta ni oiiiiiiii. Start dengan novel2 siri cinta remaja dan seterusnya novel alaf 21, time2 tu novel alaf 21 semuanya famous. Novel alaf 21 ni dah berpuluh buah aku baca…pinjam kat kawan n perpustakaan, masa sekolah menengah ler paling byk baca nye….
Ala masa sekolah menengah semua novel aku layan, termasuk novel thriller mcm karya ramlee awang mursyid tu, novel sekolah macam meniti kaca, panas salju dan konserto terakhir pun aku layan…hehhehe…novel komsas form 1 dah jiwang kotttt….



4. misteri
Misteri lah sgt, ala novel siri penyiasatan salma tu lah kegemaran hati, sampai dah kertu mcam ni pun kalau ko campak kat aku, aku baca taw, best sgt. Tapi aku tak pernah beli pun, pinjam sudah. Beratus siri dia. Setakat ni non mampu beli oiii… buku n sejarah pun aku layan pe...
sumber gambo: google                                          

And the latest one
Buku bab susun atur kewangan. 
Penting oiii ade ilmu mengurus supaya tak boros, ni pengaruh kakak tempat practical aku
Best buku ni, rasa nak beli 1



ni je ker yg aku ade.... tak banyak..kedekut nak beli....hahhahhaa


Ok kalau nak join giveaway ni sila lah klik kat banner atas tu ok…jom join beramai2…
Semoga aku menang, ohhhh yeahhhhhh….

Pissssttt….. ni novel paling aku cinta, sayang n suka setakat ni, hlovate punya





p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh

8 comments:

  1. Hai, cik melor datang bertandang ni n follow sekali ya. Tq awk sbb awk follow kite. Selamat berkenalannnnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik melor dtg bertandang blog kite ni... selamat berkenalan, kite ni suke baca celoteh cik melor tu....

      Delete
  2. Thanks for joining...wah byknye genre buku yg suka...semua pown layan erk....rietta pown ada RDPD..sedang tambah lg koleksi dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlcome, semua buku saya leh baca janji bukan buku teks or rujukan sekolah atau u....hahahaha, buku tu kakak tempat practical yang kasi pinjam..memang best la....

      Delete
  3. byk genre buku kesukaan dia... good luck k

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi buku tu bukan buku teks sekolah or rujukan subject dekat u, saya layan,,,,,hehehe, tq kak

      Delete
  4. banyaknya buku! baguslah rajin membaca...hehe...anyway good luck tau :)

    ReplyDelete