mArI kaWAn-KAwAn

Tuesday, 31 December 2013

Tahun Baru= tambah UMUR...

Assalamualaikum


tahun baru kelendar owang puteh ma.....
tu tanda tambah umur ikut kalendar masihi.... kalau ikut hijrah lagi tua ape.....

tadi member kol
bukan main nak mengata aku dah tua tahun depan (LAGI BAPE JAM jer)
aku ape g...terus cakap 
"ala ko 25 kn kn kn" sebab die g tua dari aku
bila umur dh bertambah ni mula lah gatai sebut pasal "kawin"
ye r member kitorg ramai dah bernikah beranak pn ado....

al kesah yg lain lak.....
org lain duk sambut tahun baru...aku bakal sambut paper exam yg 1st tok sem ni....
dengan berharap tak de r paper untuk sem hadapan
sebab sem ni last sem.......yahoooooooo (aku x happy pn)...
last sem tapi x de mood nak study, ni semua gara2.......rrrrrrr tak leh ingat...
selagi result final tak kuar bulan 2 tahun depan selagi tu r kot hati ni x tenteram....dasyat ngat tu



doakan dapat jawab final n dapat result yg ok taw....aminnnnn


tadi g libry bkn main ramai manusia...tp aku g teman mmber cari buku bkn study kat situ....baru ler terasa debarannye...hahahhahhaa (gelak menyedapkanhati)....

tepek pic library....huahua....

x pyh tunjuk r org yg tgh  study tu....ni pic wat kenangan di hari akan dtg


tahun ni tak bape menarik sgt pun...

yg menarik
  1. 1st time g luar neraga (indon je pn).....hahhahaha....
  2. 1st time ada pengalaman kerja (practical student jer pn)
  3. dapat baby sedara baru, baby boy, yer dah 7 tahun rasa nya mak ayah aku x de cucu baru....best sgt lelaki lak tu...lagi hati gumbira
yg tak menarik tak payah citer




harapan 2014

dapat result yg ok....aminnnnnn
dapat kerja yang ok yang kena ngan jiwa hati dan segala2 nye.... (berharap sgt)
pandai masak
semakin matang....yolahhh
ketemu jodoh (hahhahhaha, gatai).....


 ha 2014 dah tak sabo dah tu






GOOD BY 2013
WELCOME 2014


tatatititutu.........daaaaaa
















p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh

Wednesday, 25 December 2013

LABeL 2014.... =)

Assalamualaikum

disebabkan printer yang bertahun2 tak guna tu dah blh digunakan balik..... jadi boleh ler melabel label label




tapi tapi............ sadissss ade ink hitam jer..... 

nak.... RM 2.... hahhahahhaha =P









p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh