mArI kaWAn-KAwAn

Saturday, 6 July 2013

KAlaU dAh BeRbUNga taK paYAh SiRam



kalau pokok bunga ni dah berbunga tak payah siram...

cuma ketekunan dan kegigihan penanam pokok bunga ni jer yang diperlukan time mula2 nak tanam...

yelah tanam pokok sampai bebunga.... mestilah kena sabar.... start dari tanam biji benih sampailah tunggu pokok berbunga

bila dah tumbuh bunga tak perlu buat apa-apa dah...siram tak payah, baja lagilah tak payah (kenapa tak percaya?)

saaat berbungalah yang paling ditunggu-tunggu  oleh penanam pokok bunga tak gitu cik lijah......

time pokok mengeluarkan bunga itulah saat yang paling indah...yelah segala penantian akhirnya terlaksana....

nak nak pulak tgk si bunga kembang mekar.... fuhhhh best kotttttt

jom r tengok bunga yg x payah siram tu....dah berbunga biarkan jer...

RomAntic BEdROOM.....Bilik Aku Ler Tu


adekah anda mengimpikan bilik tidur yang romantik, mewah atau moden?

oleh itu aku bawakan khas gambar bilik  yg romantik tapi x ler moden mane, mewah tu tak pasti sebab x taw harga....huaahuahuawaaaawaaa..... =P

romantik di  mataku belum tentu romantik di matamu... ini kerna cita rase kita berbeda

ok cik tipah, cik senah ataupun mak gayah...kome tgk je lah

merah nye mak ngah....sanggup ke kome...edak ler teman.... romantik ler sangat...hehehehe

moh nengok yg ni plak...

piwettttttt......romantiknyeeeeee (dlm pndangan bijik mate aku)... so sweetttttt..... 
tp carpet tu kalau warna merah lg cun kot....

 alalala....nice je warna dia...comel jer...berkenan dihati...walaupun seperti warna pink (ke memang warna pink?)...aku x suke pink....tp cun lak nengok nye....terbuai buai aku...huhhhh

ha....warna hijau lak....romantik ke???

tapi redup mata memandang...seolah-olah berguling di atas rumput yang indah sambil memerhati bunga ros nan merah....cewahhhhhh.....


purple yg romantik...suke carpet tu...dpt free kan best...hehehehe.... best kn dpt bilik tidur warna ni

ni pun sama....cun giler la warna dia.... gua x cakap banyak r..sure masuk terus guling2 sambil berangan memeluk bintang di langit....hahahahhalalalala....=P

compem ni bilik aku....saje bagi org lain tumpang (nampak beno nipu nye kn)....
seperti berasa di dalam ais yang beku (dalam eskimo kot)..... warna ais kn.... saya suke saya suke.....


dapat yg mcm ni pun dh bersyukur sgt...nice, simple.... tp romantik ker??? yg penting suke tak gitu cik tipah oiiiiiiiiiii



yg ni romantik ker??? mcm duk kat dasar laut...biru gitu..saje tempek sebab suka warna die..... nmpak moden sikit (iye ke?)....


korg suke yg mana????

yg penting bilik bersih, kemas , selesa serta suci muci dr segala najis dan kekotoran.....=P

source: abe google

mintak maaf sekiranya gambo tersebut same ngan bilik pak mat tempe ke ataupun rumah kak limah



p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah