mArI kaWAn-KAwAn

Monday, 27 January 2014

berjongket....

Assalamualaikum    ermmmm...kawan dah kena panggil interview...aku apply pon tak g ni...ape lah nak jadi.... takpe yg penting kite enjoy!!!!!!! (ko ingat keje cari ko)tak pe kite g bercuti dulu esok sampai 1 hari bulan jer pun (ayat nk sedapkan hati) besok kite flyyywisata ke bandung 4 hari 3 malam (shopppping timeeeeeeeee) semoga selamat pergi dan pulang bye2 bye2   kerisauan: result final exam x kuar g ni.....berdebar rasanya      
p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh