mArI kaWAn-KAwAn

Monday, 3 February 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Assalamualaikum


IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014


blog intan berlian mengadakan mega giveaway..
kalau nak join syarat2 nye adalah seperti di bawah
jom join beramai-ramai... =)

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)


p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh

12 comments:

  1. salam ukhwah..datang dr GA yang sama.Gud luck!!!

    done follow your blog..jemput kunjungi blog saya and follow me back ye..tqvm!!!

    http://www.ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...
      good luck
      ok saya follow blog awak juga... =)

      Delete
  2. gud luck yer..
    done follow awak..
    http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/02/koleksi-awal-2014.html

    ReplyDelete
  3. hi..sy join juga.. smoga berjaya :)

    ReplyDelete
  4. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa planet marikh pun ade line internet ek...hebat2....=).. tq dtg meronda kawasan ni

      Delete