mArI kaWAn-KAwAn

Thursday, 6 March 2014

Organizing Ideas: SUSUN ATUR wayar

Assalamualaikum

pagi2 buta tadi sedang aku mencari maklumat tentang sesuatu
ala ade aku cite kat entry ni...kat sini

aku jumpa pasal idea ni

Photo: See what you can do with empty toilet rolls! We're already dealing with unruly hair at times, now we don't have to worry about tangled wires. :)
sumber asal gambo n maklumat adalah dr fb ni (x sangka fb pasal ehem2 share benda ni)

guna roll tisu tu je
jimat...kumpul banyak2
x payah buang
recycle ape yg ada..

kalau malas kumpul aku rasa guna PVC tu pun boleh....potong2 ikut ukuran yg kite suke (tapi kena beli r)...kalau nak free merayau kat kawasan pembinaan (seperti biasa idea aku terlebih bernas)...

ok tata
titi
tutu

daaaaaaaa





p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh

2 comments: