mArI kaWAn-KAwAn

Thursday, 6 March 2014

ini PANDORA ke???

Assalamualaikum



ini PANDORA ke???


 tadi aku g TESCO, nmpak satu product kalau beli dapat hadiah free

comel lak tu

belek2 nampak charm...comel oiiiii....

kompem r bukan PANDORA nye

melampau r beli benda tu dapat hadiah PANDORA =p

AKU TERGODA DISITU

walau bukan tapi AKU MAHU

tapi aku tak jumpa dia brachelet dan x taw lah mcm ne nak cari

pagi2 buta menggoogle tapi x kuar, google image jumpa lah satu blog

aku sampai tinggalkan soalan sengal kat blog tu....agak2 tuan blog pun terkezuttt nmpak soalan pelik...hahhahhaha (terasa sedikit KURANG pandai di situ) 

pastu tetiba kecerdikkan ku kembali....(poyos giler )
kompem r product tu ade fb.....terjah je ler... hahahhahha


sumber gambo: fb product tersebut



charm daun n love ler tadi aku jumpa....yang love tu comel bangat


hehhehhee

pleassseeeee product di atas jgn saman aku sebab aku pengguna setia product mu(kena tulis walau aku malu nanti org taw....takut kena saman juta2)
pleaseee PANDORA jgn saman aku...aku masih belum mampu membeli productmu

agak2 kalau suka berangan mcm aku ni leh jer beli product ni...
agak2 x mau, mana2 mak org tu leh kasi anak ko pakai
dari jauh kalau org nampak mesti cakap....''fuyohhhh mak belikan pandora untuk ank"
hahahhhaa.....idea aku memg selalu terlebih bernas

agak2 leh tak esok sis aku balik keje gedik2 ajak g tesco semata2 nak beli benda ni

huahuahuahuahua

sadisssssssss tol aku ni

jgn kutuk aku taw.....pleaseeeee

bye....tata..titi.....tutu....daaaaaaaa














p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh

2 comments:

  1. Ahaaa! Libresse kan? Semalam jumpa kat econsave. Tapi jumpa yang bentuk sebelah sayap tu je.. huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Libresse.....serious semalam jumpa charm yang bentuk love tu...comel taw... rasa nak call semua adik beradik pompuan mintak beli yg ade charm (poyos giler)...hahhaha....

      Delete