mArI kaWAn-KAwAn

Wednesday, 21 August 2013

PERLU KE BEGITU~ walau siapa pun kita



tak kesah r ko boss ke...jawatan tinggi melangit ke ape ke..... rasa nye perlu ke ko nak tinggi suara kepada org bawahan kau...hanya pasal isu yang remeh temeh....kat depan org lain kot..termasuklah org baru yang memg x lama kat situ..... sila lah guna cara yg lebih berhemah supaya tak jatuhkan air muka org lain.... kalau org tu betul2 buat salah takpe...dengar lah penjelasan org dulu...ni tak nak dgr ckp ko...ketua x selalu ye betul, dorg pun kena memperbaiki diri....rasa nya semua org kena mcm tu...... org lain boleh hilang respect r kalau mcm gitu.... x professional langsung...


baru  1st time keje (praktikal) dah dpt tgk mcm2 drama n gelagat manusia..... hope suatu hari kalau aku jadi pegawai or someone kat tempat keje x r mcm tu..... aku tak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........


p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah

No comments:

Post a Comment