mArI kaWAn-KAwAn

Wednesday, 28 August 2013

LaBeL untuk Organize RumaH aKu YAng AkaN daTAng....


seronok menegok blogger yang duk mengorganise rumah dorg ni.... cun cun rumah depa
aku rumah pn x de...duk menumpang umah parent.... study pn x hbs g... blum tibe nak kumpul wang mau beli rumah mcm korg tu.... pandang je ler mampu....sobs sobs...oh sadis nye...

sonok aku tgk korg duk label2 barang.... rumah sendiri wat ape pn blh tak gitu oii????

tak dpt wat tgk pn jadi ler... tadi duk menggoogle-google label2 ni, x de makne nye aku nak design..lain ler ade rumah sendiri , leh wat lain dr yang lain walaupun hasilnye hodohhh tahap cipan z...hehehhee

ni lah hasil dr menggoogle, menpinterest (ape punya bahasa ler)....

yg ni tema apple...yum yum....(leleh air liur)...lap sekejap... =P

simple jer kn....

yg ni lg simple....kena edit bg meletop sikit...

ni pun simple, korg pun leh buat kot

yg ni dah siap ade tulisan....kalau nak yg kosong nanti lah aku upload sesi ke-2...


nak print x de rumah g...printer lama pn tak taw ok ke tak..tapi x de int...so...biar jer r wat pekasam kat blog ni untuk rujukan yg tak taw lah bila...kuang kuang....









p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah

4 comments:

  1. wahh..gud idea ni...umah mak pun blh deko2 kan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau rumah mak, takut big boss(ayah) rimas lak rumah dia duk tampal2...hehehhehe....

      Delete
  2. suka yang polka dot biru tu... pinjam boleh? hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambik je.....ni pun dpt dr menggoogle...hehehhee..

      Delete