mArI kaWAn-KAwAn

Thursday, 29 August 2013

ABC KOREA vs ABC MALAYSIA


dah lama x makan ABC..... (lap air liur)....nak nak g ABC korea (aku yg bg name ni)..... name korea nye aku lupe ler  (x kuasa nk mengingat nye pun) =P......dgn cuaca yg panas ari ni...algkah indah nye


sumber: pakcik google

yg atas ni Malaysia punya, normal lah kn biasa ade kacang merah, kacang2, sagu2 besar warna warni, sirap, susu, jagung,....nak glamour g ade ais cream........




yg ni KOREA mari...

lain bebeno, ni simple jer, tapi ramuan berbeza, yg same cuam ais, tp yg beza nye ais malaysia dr air tawar yg ni ais nye dr  susu/ air hotlick (dr rasa tekak aku r)...pastu ade pulut hitam, taufu fa ngan serbuk nestum... sedappppp walaupun simple


kat kampung mane de, nak tunggu r g KL....hua hua hua....( nk g beli abc malaysia pn malas) grrrrrr




p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah

No comments:

Post a Comment