mArI kaWAn-KAwAn

Sunday, 23 June 2013

GiVeAwAy Yg PErTAma.... =)


sEsUAilaH DgN taJUk bLog IniygPerTAma...... ni pertama kali nak joint giveaway yeahhh....

ni give away dr blog tiap kali on9 bukak....on9 je bukak blog ni...
tak lain dan tak bukan 

giveaway dr blog
 susunatursioca




ni dia meja study yg tak seberapa tu....lain tahun lain meja study....ikut tmpat nyewa..hehehehe

just simple....x mcm korg........ni  ler meja study student yg budget bebeno mcm aku ni ha


 heheheh sila abaikan langsir tersebut



tu dia....bekas taruk pensil satu bebaju (aku kait sendiri tu)  satu bogel (x taw malu)....frame amik dr akak konon nk letak pic family....

koala bear: "we are from Australia".... ade 3  ekor...cian sekor menyingle...ade yg nak carikkan "jodoh"?

botol belakang klendar tu tabung baru aku ok (sila jgn kate aku kedekut nk beli tabung)


ha nmpak tak pemainan satu dunia tu??? ala rubix cube tu....saya reti main taw....jgn x percaya... see my leg la hehehehehe



buku di susun mengikut...yg tinggi kekiri yang plg pendek kekanan (dh mcm kawad)...
jadual men tempek mcm gitu (jimat)....
tak lupa doa (tulis tangan ok)
kotak tempat letak buku beli kat daiso..ofcoz 2 tu 5hengget



 peransan tak kat pic mula2 tu dalam laci ade 2 tipuwear...ni salah satu....(jimat bekas di dtgkn khas dr umah mak ayah ku cayang)



ni lagi satu bekas...letak benang n jarum..tu kait tok bekas fon...fon dah buruk sarung punya butang tak letak2 g



 ni kat bawah meja study...hehehhenak jugak tepek pic dia......  bawah meja x de tiko ler...sejuk kaki makcik ni ha nak oiiii....



yg tak boleh bla nye.......ni dia kat tepi meja study aku....ade lak bekas yg tersangat comel ni ha....(ko ade, kompem x de kn.....) hehehe



meja pun dh kemas......pe g study ler.....


khamis dah start exam oiiiiiiiii....wish me luck ok

tata titi tutu....daaaaa



p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah...mmmuahhhh =)

2 comments:

  1. Wahhh kemas meja...baru best study kann...

    PLg suka alas kaki polka dot tu..!! ;-)

    Gmbr yg last tu mini tong sampah ke tu? Kreatipnyaa..!!;-)

    ReplyDelete
  2. x la kemas mane
    alas kaki tu 5hengget je beli kat daiso....

    ReplyDelete