mArI kaWAn-KAwAn

Friday, 20 September 2013

1st time daki BukiT


yo yo je daki bukit...org len siap tawan gunung everest g tak kecoh pun
hahhahhaa.... bukan ape, x penah....
cissss dah bebulan g baru nak cite....
ye r selama ni g gunung mat cincang nun kat langkawi tu naik kereta kabel (ko gagah ke nak daki, ade ke yg buat), bukit larut naik kete tu (ala sape pnah naik taw r)....kali ni daki sendiri oiiii
dengan lama tak g jogging or bersenam nye, tetiba nak panjat bukit...fuhhhhh
member aku time suku jalan dah pancit
leh lak cakap, ''korg naik r, aku tak kut""
perghhh x kan nak bior kan je dia sorg2....
tapi dgn sokongan yg padu lagi jitu (cewahhhh ayat) akhir nya dia meneruskan pendakian....fuhhh lega
aku excited kot nak naik, 
ye r, pagi buta kol 3 pagi dari sini sampai sana kol 5pagi (gelap gelita g kot), x kan nak ngalah kot, sian kakak driver kite drive jauh2 kot


dengan penat lelah dan usaha yg tak mengenal kalah akhirnya bukit broga ditawan juga
cissss BROGA HILL je pon...

nah nengok je r bukit lalang ni
lalang je yang ado

gelap g  waktu ni

matahari mau terbit


dah ade yg sampai dah pun


mls ler nak susun pic ni dr awal korg tgk je ler




besok bangun pagi jalan mengengkang...g kelas member duk kata,
''Korang ni jalan mcm orang dalam hari"
helllo jeles le tu x dpt ikut



walaupun penat rasa nak g lagi....

p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah

No comments:

Post a Comment