mArI kaWAn-KAwAn

Saturday, 30 November 2013

Adakah AnDa Hebat MenGira?: Jom Join "Count The Books Giveaway"! Mama Liza

Assalamualaikum

Giveaway ini tdak perlu mengira menggunakan kalkulator  canggih manggih seperti kalkulator saintifik
tidak juga meletakkan syarat A dalam matematik  mahupun Add Math dalam SPM...

syarat nye sangat mudahhhhhhhhhhh
klik cni blog mama liza (nama lbh krang ngan aku ler) untuk keterangan lanjut....







nak taw ape hadiah nye.....

leleh air  liur korg tgkkkkkkk.....

jeng jeng..... g lah intai blog mama liza tu....

aku joint atas sebab musebab

1: kira buku je kn kn.... i love books masuk kedai buku kompem boleh berjam2
2: jujur aku joint sebab hadiah dia besttttttt....sesuai r untuk aku yang bercita2 nk belajo masak after Dgree bulan 1 tahun depan (ye lah sgt)..... ye lah org kn kata pompuan belajo tinggi melangit kalau masak pn tak taw...tak taw lah nak ckp.... kawan aku lak kata pompuan x pndai  masak benti jadi pompuan lah...sentap mak nak...kui kui kui.....



ok joint jgn x joint.....kita lawan sape plinggg hebat mengira........



Dapat lah hadiah saguhati, tak dapat hadiah saguhati hadiah utama pun jadilahhhhhhhhhhhh
...aminnnn...hahahhahahha












 
dengan ni saya menjawab jumlah semua buku dan majalah adalah sebanyak


sebanyak......


150 buah kesemua nye


aku kira termasuk buku yg dibinding tu taw.....taw...taw....



















p/s: tEgURlaH dAn peRBETuLKAn laH sEkiranya Aku saLah....mmmmmuahhhh

1 comment:

  1. Terima kasih sudi join. Akak dh terima penyertaan liza. Nama sama yer. All the best!

    ReplyDelete